Захист даних
Які дані зберігаються?
- Ваша електронна адреса — щоб надсилати вам повідомлення.
- Ваше ім'я користувача та пароль WebUntis — у зашифрованому вигляді, щоб отримувати ваш розклад.
- Перелік уже надісланих повідомлень — щоб не надсилати те саме двічі. Він містить лише контрольні суми, без читабельного вмісту.
Навіщо взагалі потрібен пароль?
WebUntis не має доступу, який дозволив би іншому сервісу читати ваш розклад без входу від вашого імені. Саме тому потрібні ваші дані. Пароль зберігається зашифрованим, використовується лише для цього й нікому не передається. Якщо ви цього не хочете, скористайтеся завантаженням розкладу — там дані потрібні лише один раз і не зберігаються.
Як довго зберігаються дані?
Доки ви не скасуєте підписку. Після цього електронна адреса та дані входу видаляються негайно. Повідомлення, старші за 30 днів, видаляються автоматично.
Ваші права
Ви будь-коли можете запитати інформацію про свої дані, виправити або видалити їх. Найшвидше — «Скасувати підписку»: усі ваші дані зникають одразу.